Προσφορά Ανακαίνισης

ΚΟΥΖΙΝΑ:

Αποξήλωση της παλαιάς κουζίνας και των παλαιών πλακιδίων του τοίχου. Σοβάντισμα τα μερεμέτια στον τοίχο της .Κατασκευή και τοποθέτηση νέας κουζίνας από Βακελίτη συνολικού μήκους 8 τρεχόντων μέτρων.

Τα πορτάκια είναι Βακελιτικά με μεντεσέδες της blum, συρτάρια με τηλεσκοπικούς οδηγούς με ενσωματωμένο φρένο της blum, inox διπλό νεροχύτη franke, inox συρταρωτό απορροφητήρα franke, μεικτική μπαταρία franke, inox πόμολα-πιατοθήκη-κάδος και την κουταλοθήκη. Πλακάκια Ά ποιότητας σε διάφορα σχέδια.

Δημιουργία σχεδίου 2D της κουζίνας. Τους χρωματισμούς της κουζίνας και των πλακιδίων τους επιλέγετε εσείς.

ΜΠΑΝΙΟ:

Αποξήλωση των παλαιών πλακιδίων, ειδών υγιεινής και του πατώματος. Σοβάντισμα των μερεμετιών του τοίχου και στρώσιμο νέας τσιμεντοκονίας στο πάτωμα για τις νέες ρήσεις. Προμήθεια και τοποθέτηση πλακιδίων (ιταλικών,ισπανικών Ά ποιότητας). Τοποθέτηση λεκάνης ocean της ideal standard,έπιπλο μπάνιου (πάγκος-νιπτήρας), αξεσουάρ ,ντουζιέρα 80Χ80 με καμπίνα της ideal standard, ή τοποθέτηση μπανιέρας. Μπαταρίες μικτικές (νιπτήρα-λουτρού) Grohe. Δημιουργία σχεδίου 2D του μπάνιου. Τους χρωματισμούς των πλακιδίων και του επίπλου τα επιλέγετε εσείς.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ:

Αποξήλωση όλων των παλαιών υδραυλικών σωληνώσεων και αποχετεύσεων. Κατασκευή νέου δικτύου ύδρευσης με πίνακα υδροληψίας στο μπάνιο. Οι νέοι σωλήνες ξεκινούν από το γενικό του σπιτιού. Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν είναι πολυστρωματική σωλήνες και οι πλαστικές σωλήνες –σιφώνια για το αποχετευτικό δίκτυο είναι βαρέως τύπου της εταιρίας Valsir. Στο τέλος των εργασιών δίδεται 5 ετής εγγύηση καλής λειτουργίας των υδραυλικών.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ:

Κατασκευή νέων γραμμών στο μπάνιο και της κουζίνα βάση του σχεδίου της. Έλεγχος στην κουζίνα και αλλαγή όλων το πριζών – διακοπτών του μπάνιου και της κουζίνας. Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για τους διακόπτες είναι της εταιρίας Legrand (niloe) σε άσπρο χρώμα.

ΔΑΠΕΔΟ LAMINATE-ΠΛΑΚΑΚΙΑ:

Προμήθεια και τοποθέτηση δαπέδου laminateσε στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού. Αποξήλωση το παλιό σοβατεπί και σοβάντισμα αυτού. Το laminate που θα τοποθετηθεί είναι της εταιρίας shelman με πάχος 9mm, υπόστρωμα 3mm από φύλλο αλουμινίου και καουτσούκ για καλύτερη πρόσφυση και ηχομόνωση του laminate. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε αντί για laminate, πλακάκια Ά ποιότητας για το δάπεδο με κόλλες της εταιρίας Kerakoll H40.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ LAMINATE:

Αποξήλωση των παλαιών πορτών . Προμήθεια και τοποθέτηση νέων πορτών τύπου laminate. Οι πόρτες είναι ανοιγόμενες με κάσα μασίφ πλακάζ με εξωτερική επένδυση HPL και είναι Ελληνικής κατασκευής. Επίσης περιέχουν την κλειδαριά και το πόμολο τους. Οι χρωματισμοί και τα σχέδια στις κάσες (οβάλ-τετράγωνη) τα επιλέγετε εσείς.

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Αποξήλωση της παλαιάς ξύλινης πόρτας εισόδου και τοποθέτηση νέας, θωρακισμένης πόρτας με διπλή θωράκιση, δεκαεννέα πύρροι κλειδώματος , κλειδαριά γραναζωτή με κύλινδρο υψίστης ασφαλείας,defender και επένδυση από φυσικό καπλαμά. Η πόρτα είναι Ελληνικής κατασκευής . Τους χρωματισμούς και τα σχέδια της πόρτας τα επιλέγετε εσείς.

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ:

Τοποθέτηση σε όλο το σπίτι χαρτόνι για την προστασία του δαπέδου. Αντιμετώπιση τυχόν υγρασιών και σπατουλάρισμα όλους τους εσωτερικούς τοίχους και τα ταβάνια του σπιτιού. Τρίψιμο, αστάρωμα και βάψιμο δυο χεριών σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού. Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν είναι πλαστικά οικολογικά για τα χρώματα και τα αστάρια της εταιρίας Vechro. Τους χρωματισμούς τους επιλέγετε εσείς.

ΚΑΔΟΣ:

Αποκομιδή όλα τα μπάζα που θα προκύψουν από την ανακαίνιση και μεταφορά αυτών στους ειδικούς κάδους μπαζών.

ΚΟΣΤΟΣ: 15.000€

Δυνατότητα Εξόφλησης με άτοκες δόσεις σε συνεργασία με τις παρακάτω κάρτες