Ανακαίνιση Ξενοδοχείου

Η ανακαίνιση ενός ξενοδοχείου έχει μεγάλη σημασία για την ιστορία, την φήμη και την ποιότητα του. Θέτει τις βάσεις για να επανακαθορίσει τις πελατειακές του σχέσεις σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο προσφέροντας όχι μόνο την απαραίτητη αισθητική αλλά και την αναγκαία λειτουργικότητα.

Εξάλλου είναι και ζήτημα εξαγωγής ενός προϊόντος που αποτελεί παράδοση εδώ και δεκαετίες για την χώρα, δηλώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ότι ενδιαφέρεστε και επιμελείστε την βαριά μας βιομηχανία με τα πλέον σύγχρονα μέσα και υλικά.

Επομένως η ανακαίνιση θα προσφέρει έναν νέο και άκρως σημαντικό πλεονέκτημα στην κατάκτηση των ξενοδοχειακών σας δραστηριοτήτων.

Ποιο το όφελος της ανακαίνισης ξενοδοχείου;

Οι ευχαριστημένοι πελάτες σας θα γράψουν καλές κριτικές για την ξενοδοχειακή σας μονάδα – τουριστικό κατάλυμα και αυτή η διάθεση θα φέρει ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά επισκεψιμότητας, άρα και αύξηση των κερδών. Επιπλέον την φήμη ότι διαθέτετε ένα φιλόξενο, προσεγμένο αισθητικά και με έξυπνο λειτουργικό design.

Γιατί να επιλέξω την KCR για την ανακαίνιση του ξενοδοχείου μου ή του τουριστικού καταλύματος;

Εφόσον επιλέξετε την εταιρεία μας για την ανακατασκευή του ξενοδοχείου σας, στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα που θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας, δημιουργώντας ένα ξενοδοχείο απαράμιλλης ομορφιάς, εργονομίας και λειτουργικότητας. Επίσης οι πελάτες σας θα μείνουν πολύ ευχαριστημένοι από τον ξενοδοχειακό χώρο σας. Έχοντας επιμεληθεί μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα.

Τι αναλαμβάνουμε ειδικότερα;

Με κοινό όραμα και σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, μπορούμε να αναλάβουμε από : τα δωμάτια, τους χώρους υποδοχής, τα μπάνια/wc, τους χώρους σπα και τζακούζι, τις υδραυλικές εγκαταστάσεις, τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, τις μονώσεις, τα δάπεδα σας, τα κουφώματα, τον ελαιοχρωματισμό, τους χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως οι κουζίνες.

Συνεργαζόμαστε με πρωτοπόρες εταιρείες στον χώρο των υλικών ανακατασκευής εξασφαλίζοντας θετικά μακροχρόνια αποτελέσματα, με υψηλή αισθητική.

Δεσμευόμαστε για τους λόγους που θα συντελέσουν στην υλοποίηση των προσδοκιών σας.

  • Ορίζουμε εξ’ αρχής το στυλ και το ύφος που επιθυμείτε να έχει η ξενοδοχειακή σας μονάδα σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας.
  • Επεξεργαζόμαστε με ειδική ομάδα μελέτης και καταγράφουμε τις υπάρχουσες ανάγκες σας, προτείνοντας σας τις απαραίτητες κατασκευαστικές ενέργειες.
  • Παρουσιάζουμε ένα πλάνο έπειτα από ενδελεχή έλεγχο της ξενοδοχειακής μονάδος, για την ενεργειακή σας κατανάλωση με ειδικές προτάσεις που σκοπό έχουν την μείωση των ενεργειακών σας αναγκών (π.χ. Θερμοπροσόψεις).
  • Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας εργάζεται με απόλυτη υπευθυνότητα και προσήλωση στην πιστή τήρηση του χρονοδιαγράμματος με σκοπό την άμεση αποπεράτωση του έργου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε ερώτηση που τυχόν έχετε ή επισκεφθείτε τα γραφεία μας ώστε να συζητήσουμε από κοντά κάθε μία από τις απαιτήσεις σας.