Η εταιρεία

Η Εταιρεία KCR ιδρύθηκε από τον Δημήτριο Κουτρουμπάνο και έκτοτε δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής και ανακαίνισης κατοικιών και επαγγελματικών χώρων. Διαθέτει την απαιτούμενη τεχνογνωσία και εμπειρία για να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την κατοικία σας και τον επαγγελματικό σας χώρο, πραγματοποιώντας κάθε επιθυμία σας για έναν καλαίσθητο και λειτουργικά άρτιο χώρο.

Διαθέτουμε συνεργάτες εξειδικευμένους και ενημερωμένους σε όλες τις τελευταίες μεθόδους και τεχνολογίες που εφαρμόζονται στα έργα κατασκευής και ανακαίνισης.

Όλοι διαθέτουν επιστημονική και τεχνική κατάρτιση, πάθος για δημιουργία και μεράκι για να επιτύχουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Επίκεντρο της συνεργασίας μας είστε εσείς, ο δικός μας πελάτης και οποιοδήποτε έργο μας αναθέσετε είναι για εμάς ένα «μεγάλο έργο». Γι’ αυτό και πάντα την επίβλεψη του έργου, έχει ο συνεργάτης μας μηχανικός.

Αν λοιπόν θέλετε να κατασκευάσετε ή να ανακαινίσετε τον χώρο σας, τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και άμεσα θα σας δώσουμε την προσφορά μας για το έργο σας, με αναλυτική περιγραφή των εργασιών που θα εκτελέσουμε, με ακριβή αναφορά στα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε αλλά και στις κατασκευάστριες εταιρείες αυτών, με τον ακριβή προϋπολογισμό του έργου σας καθώς και την ακριβή ημερομηνία παράδοσης του έργου σε εσάς. Από την πρώτη στιγμή θα διαπιστώσετε ότι δεν είστε ένας ακόμα πελάτης αλλά ο δικός μας πελάτης!

Ο στόχος μας λοιπόν είναι απλός. Ο πελάτης μας, εσείς, να μείνετε τόσο ευχαριστημένοι από την συνεργασία μας, ώστε να αποτελέσετε την καλύτερη για εμάς διαφήμιση!