Ανακαίνιση Σπιτιού και Κατοικίας

Η ανακαίνιση παρουσιάζεται ως δύσκολη υπόθεση και όλοι ψάχνουν να καλύψουν τις ανάγκες τους με όσο το δυνατόν λιγότερα έξοδα. Με ένα σωστό σχεδιασμό ,την άριστη μελέτη του χώρου και με ποιοτικά σύγχρονα υλικά μπορούμε να αποκτήσουμε ένα περιβάλλον με άψογη λειτουργικότητα και απαράμιλλη ομορφιά.

Είναι σημαντικό να εμπιστευτείτε την πολυετή μας εμπειρία ώστε να δημιουργήσουμε μαζί με τις επιθυμίες - ανάγκες σας το σπίτι εκείνο που θα επαναπροσδιορίσει τις ευχάριστες στιγμές που θα ζείτε μέσα σε αυτό.

Η εταιρεία KCR αποτελεί θεμελιώδη εταιρεία για την σωστή ανακαίνιση της κατοικίας σας, μιας και η εξειδικευμένη γνώση μας και η πολυετής εμπειρία στο χώρο αποτελούν τις βάσεις για την επιτυχία του τελικού αποτελέσματος.

Γιατί  να επιλέξω την KCR για την ανακαίνιση της κατοικίας μου;

  • Σας επιτρέπει να υπολογίσετε με εξαιρετική ακρίβεια το συνολικό ποσό που επιθυμείτε να δαπανήσετε.
  • Μπορείτε να κάνετε συγκεκριμένες αλλαγές σε χώρους που θα ανανεώσουν το περιβάλλον της κατοικίας σας χωρίς ιδιαίτερες μετατροπές.
  • Τηρείται αυστηρό χρονοδιάγραμμα στην αποπεράτωση του έργου.
  • Χαράζετε η επιθυμητή  κατεύθυνση στην προσωπική σας αισθητική και την λειτουργικότητα του χώρου χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς.

Εξωτερική ανακαίνιση

Εφόσον επιθυμείτε την εξωτερική ανακαίνιση της  κατοικίας σας  είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τους βασικούς στόχους της υλοποίησης, όπως :

Ο ελαιοχρωματισμός

Υλικά που θα χρησιμοποιηθούν θα αποκτήσουν σημαντικό ρολό όχι μόνο στην υψηλή αισθητική  αλλά και στην μεγάλη διάρκεια του τελικού αποτελέσματος.

Τα κουφώματα

Η αντικατάσταση τους θα συμβάλλει στην καλύτερη ασφάλεια αλλά και στην υψηλή θερμομόνωση της κατοικίας.

Η ταράτσα

Η χρήση αδιαπέραστων υλικών σε συνδυασμό με τις απαραίτητες επισκευές που μπορεί να απαιτηθούν με σκοπό την αποφυγή υγρασίας στο εσωτερικό -ταβάνι της κατοικίας.

Την αναμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου όπως κήπος περιφράξεις με στόχο την πλήρη αναβάθμιση της κατοικίας.

Εσωτερική ανακαίνιση

Εφόσον επιθυμείτε την εσωτερική ανακαίνιση της κατοικίας είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τους βασικούς στόχους της υλοποίησης. όπως :

  • Η αντικατάσταση των παλιών δαπέδων , υδραυλικών, και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων
  • Η αντικατάσταση της κουζίνας και των επίπλων της
  • Η αντικατάσταση του μπάνιου της λεκάνης , νιπτήρα
  • Η αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων
  • Ελαιοχρωματισμός των χώρων
  • Επιλογή κατάλληλων προϊόντων

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρίες υλικών με σκοπό την καλύτερη δυνατή επιλογή αξιοπιστίας που έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές εταιρίες του χώρου.
Έτσι η εμπειρια της KCR  σας  βοηθάει να μην σπαταλάτε χρόνο και χρήμα ψάχνωντας.

Το τεχνικό μας επιτελείο

Η εταιρεία μας δεσμεύεται για το υψηλού επίπεδου καταρτισμένο και εκπαιδευμένο πάνω σε διεθνές πρότυπα προσωπικό.  

Έχοντας το πλέον εξειδικευμένο προσωπικό που απαιτείται για τέτοιου είδους εργασιών-μελετών, σας εξασφαλίζουμε πως από την αρχή μέχρι την παράδοση του τελικού έργου θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας αφουγκρασμένοι κάθε σας επιθυμία με στόχο την άμεση η υλοποίηση του.

Επικοινωνήστε μαζί μας για  κάθε ερώτηση που τυχόν έχετε η επισκεφθείτε τα γραφεία μας ώστε να συζητήσουμε για κάθε μια από τις απαιτήσεις σας.