Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων

Μια ανακαίνιση μπορεί να θεμελιώνει τις λειτουργικές ανάγκες ενός χώρου. Η διακόσμηση θα αναδείξει κάθε μοναδικό σημείο που αγαπάτε και θα επιθυμείτε να το βιώνετε ως μία ευχάριστη εμπειρία που σας αντιπροσωπεύει.

Το προσωπικό σας γούστο έχει την ευκαιρία να αποτυπωθεί θετικά στην ψυχολογία σας και στις εντυπώσεις που θα προκαλέσετε στους καλεσμένους σας.

Τι απαιτούν οι σύγχρονες τάσεις στην διακόσμηση;

Ορισμένες από τις σύγχρονες τάσεις που αναδεικνύουν την αισθητική του περιβάλλοντος χώρου είναι :

  • Βάλτε το χρώμα στον “καμβά“ της κατοικίας σας ανανεώνοντας με τον πιο ζωηρό και ευχάριστο τρόπο κάθε σημείο που θέλετε να αναδείξετε. Τα οικολογικά χρώματα επίσης είναι προτιμότερο να χρησιμοποιηθούν.
  • Ο συνδυασμός ενός παλιού αντικειμένου με ένα νέο.
  • Αν έχετε ταξιδέψει στο εξωτερικό θα μπορέσετε πιο εύκολα να εμπιστευτείτε από τις χώρες εκείνες που ο πολιτισμός και η παράδοση έχει ενταχθεί στην διακόσμηση τους.
  • Συνδυασμός vintage επίπλων και νέων για να παντρέψετε το all time classic, με το μοντέρνο design.
  • Χρησιμοποιείστε το χρυσό στην διακόσμηση σας δίνοντας μία ξεχωριστή αίσθηση πολυτέλειας.
  • Βιομηχανική επανάσταση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η χρήση υλικών και αντικειμένων που μπορούν να σας ταξιδέψουν σε “ καινοτόμες εποχές” όπως η χρήση τροχών, μεταλλικές ρόδες, χρήση πέτρας με σημάδια φθοράς. Η χρήση ξύλου, επίσης τα σκούρα χρώματα, τα μεταλλικά αντικείμενα θα αναβιώσουν μία εικόνα άκρως επαναστατική και εντυπωσιακή.
  • Η χρήση κρυφού φωτισμού μπορεί να προσφέρει μέσο της “διακριτικής” παρουσίας του φωτός ένα ήρεμο περιβάλλον. Τα φωτιστικά μικρά ή μεγάλα στο σαλόνι σας, στο γραφείο σας, στους χώρους των υπνοδωματίων, υποστηρίζουν την άνεση σας και την ανάδειξη των αγαπημένων σας σημείων που θα απολαμβάνετε σε καθημερινή βάση, όπως και οι καλεσμένο σας.

Γιατί να επιλέξω την KCR;

Επιλέγοντας την εταιρεία μας να αναλάβει την διακόσμηση της κατοικίας σας, στοχεύουμε μαζί στην αναβάθμιση της δίνοντας καινοτόμες και προσιτές από πλευράς κόστους ιδέες.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας παρακολουθεί τις νεότερες εξελίξεις στον χώρο και αναλύει κάθε πιθανή επιθυμία του πελάτη μας, ώστε να έχει το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα, πάντα σεβόμενοι τις ανάγκες του.

Στην KCR θεωρούμε πως η διακόσμηση δεν είναι μία επιλογή πολυτέλειας. Οι πελάτες μας προσδοκούμε να απολαμβάνουν κάθε νεοτερικότητα που δημιουργείτε στον χώρο της διακόσμησης. Επιλέγοντας και το κλασικό ως κάτι διαχρονικό.

Η διακόσμηση είναι δικαίωμα στον χώρο που ζούμε καθημερινά και είναι υγιές να σας ευχαριστεί και σας ανανεώνει ώστε να απολαμβάνετε όμορφες στιγμές, σε ένα υψηλής αισθητικής περιβάλλον.

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε ερώτηση που τυχόν έχετε ή επισκεφθείτε τα γραφεία μας ώστε να συζητήσουμε από κοντά κάθε μία από τις απαιτήσεις σας.