Ποτέ δεν θα έχεις μία δεύτερη ευκαιρία για μια πρώτη καλή εντύπωση!

Ανακαίνιση Γραφείου και Καταστήματος

Στην εταιρεία KCR έχουμε ως στόχο την πλήρη αναβάθμιση του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Εφόσον μας επιλέξετε θα καθορίσουμε το πώς η ανακαίνιση του γραφείου σας θα αναδειχθεί σε χώρο υπεροχής.

Ανακαινίζοντας το επαγγελματικό σας γραφείο βελτιώνετε την ποιότητα της εργασιακής σας καθημερινότητας, αυξάνετε την παραγωγικότητα σας και την δημιουργική σας διάθεση.

Γιατί να ανακαινίσω το γραφείο μου; Ποιο το όφελος;

  • Ένα γραφείο που πρόκειται να ανακαινιστεί – να ανακατασκευαστεί απαλλάσσεται από τους χώρους που χαρακτηρίζονται ως δύσχρηστοι.
  • Η εργονομία και το εκλεπτυσμένο design καθορίζει την ευχέρεια σας και το προσωπικό ύφος, με κύριο στόχο την ανάδειξη της υπηρεσίας σας.
  • Ενισχύει την αποδοτικότητα σας, καθώς ο χώρος εργασίας εάν πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές επιδρά καθοριστικά στην επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων.
  • Η σωστή τοποθέτηση των νέων αντικειμένων, τα σύγχρονα υλικά που πρόκειται να τεθούν στις υπηρεσίες σας, η αρμονία του περιβάλλοντος χώρου σε συνδυασμό με την κατάλληλη επιλογή των χρωμάτων, θα προσελκύσει τους πελάτες σας και θα νιώσουν ασφαλείς.
  • Το γραφείο είναι ένα από τα καταφύγια της δημιουργικότητας σας, ένας χώρος που οφείλει να εξυπηρετεί με λειτουργικότητα και αισθητική, επομένως δεν μπορεί να μην είναι στην προτεραιότητα σας, έχετε διπλό όφελος, εσείς και ο πελάτης σας.

Η ανακαίνιση είναι επένδυση

Ανακαινίζοντας τον επαγγελματικό σας χώρο τίθενται οι βάσεις για μία εκ νέου προσέγγιση με τους πελάτες σας. Η ανανεωμένη ατμόσφαιρα του χώρου θα επιδράσει θετικά στην δημιουργία εμπιστοσύνης, προσελκύοντας το ενδιαφέρον. Μην αγνοούμε εξάλλου πως ο σύγχρονος επαγγελματίας οφείλει να υποδέχεται τους πελάτες του σε ένα φιλόξενο περιβάλλον, που θα τον κερδίζει πριν ειπωθούν οι απαραίτητες συστάσεις.

Η διακόσμηση είναι τέχνη

Το να περιστοιχίζεστε από χρωματιστά φυτά καλοδιατηρημένα σε φινετσάτα βάζα, καθισμένοι σε αναπαυτικούς καναπέδες και που το μάτι σας θα απολαμβάνει έργα τέχνης και πίνακες ζωγραφικής, καθιστά το γραφείο σας πραγματικό meeting point. Τοποθετώντας ορισμένα από αυτά σε καίριες θέσεις θα εκπλήξουν θετικά και τον ποιο απαιτητικό πελάτη σας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει με υπευθυνότητα κάθε σας απαίτηση. Ξεκινώντας από την μελέτη του χώρου κάνοντας τον απαραίτητο σχεδιασμό και παραδίδοντας σας ένα επαγγελματικό χώρο μοναδικής αισθητικής και λειτουργικότητας.

Η ικανοποίηση σας ο τελικός μας στόχος. Επίσης τα καταρτισμένα στελέχη μας παρακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις που διαμορφώνονται παγκοσμίως, ώστε να είναι σε θέση να σας προτείνουν ιδέες σύμφωνα με τις ανάγκες σας.