Ανακαίνιση Κουζίνας

Επομένως μια ανακαινισμένη κουζίνα με κομψό design, λειτουργική ώστε να εξυπηρετεί ταχύτατα τις ανάγκες σας και ταυτόχρονα ευπαρουσίαστη αποτελεί την λύση για να συνεχίσετε να εκφράζετε τη δημιουργικότητα σας και να προσφέρετε ότι καλύτερο σε εσάς και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Απαιτούμενες εργασίες για την ανακαίνιση της κουζίνας

Το στάδιο της αποξήλωσης

Το εκπαιδευμένο μας προσωπικό θα αποξηλώσει την παλαιά κουζίνα, τα έπιπλα της και τα πλακίδια, εφόσον επιθυμείτε την πλήρη ανακαίνιση της. Γίνεται επίχρισμα των μερεμετιών που προέκυψαν απο τις αποξηλώσεις και απο τις εργασίες των υδραυλικών  και ηλεκτρολογικών.Τοποθετείται ή νέα σύνθεση επίπλων της κουζίνας και ολοκληρώνεται με την τοποθέτηση των πλακιδίων,του απορροφητήτα,του νεροχύτη και της μπαταρίας.

Έλεγχος υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων

Πραγματοποιούμε ενδελεχής ελέγχους στις παλαιές γραμμές της κουζίνας και τοποθετούμε τις καινούργιες βάση του νέου σχεδίου της.

Δόμηση

Ακολουθεί το τρίψιμο, το αστάρωμα και βάψιμο δύο χεριών αε όλους τους χώρους της κουζίνας. Επισης συνεχίζουμε με στοκάρισμα των μερεμετιών ,τρίψιμο, αστάρωμα και βάψιμο δύο χεριών σε όλους τους χώρους. της κουζίνας

Ελαιοχρωματισμός

Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι η εξής :

  • Επιλέγετε τα χρώματα
  • Τοποθετούμε χαρτόνι για την προστασία του δαπέδου
  • Ακολουθεί το τρίψιμο, το αστάρωμα και βάψιμο δύο χεριών αε όλους τους χώρους της κουζίνας
  • Τα υλικά που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν είναι πλαστικά οικολογικά χρώματα και τα αστάρια είναι της εταιρείας Vechro

Γιατί να επιλέξω την KCR για την ανακαίνιση της κουζίνας μου;

Επιλέγοντας την KCR να αναλάβει την ανακαίνιση της κουζίνας σας, θα αναλύσουμε μαζί το νέο σχεδιασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτουμε.

Έτσι θα σας προσφέρουμε μια πρώτη εκτίμηση των συνθηκών που επικρατούν τεχνικά και σύμφωνα με τις επιθυμίες σας θα σας προτείνουμε εύχρηστες, σύγχρονες και οικονομικές λύσεις που θα αναβαθμίσουν την λειτουργικότητα και την αισθητική της κουζίνας σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε ερώτηση που τυχόν έχετε ή επισκεφθείτε τα γραφεία μας ώστε να συζητήσουμε από κοντά κάθε μία από τις απαιτήσεις σας.