Ανακαίνιση Μπάνιου

Πολλά όμως μπάνια έπειτα από χρόνια χρήση εμφανίζουν σημάδια φθοράς και δεν αντιπροσωπεύουν μία καλαίσθητη εικόνα για εσάς και τους υπόλοιπους χρήστες.

Η ανακαίνιση κρίνετε απαραίτητη για να προσφέρεται ένας χώρος που θα ικανοποιεί σε όλους τους τομείς. Μικρή ή μεγάλη αλλαγή οφείλει να στοχεύει σε ένα μπάνιο πρακτικό, καθαρό και καλαίσθητο.

Ποιες είναι οι απαιτούμενες εργασίες για την ανακαίνιση του μπάνιου;

Έλεγχος των υδραυλικών εγκαταστάσεων

  • Όταν μία υδραυλική εγκατάσταση κριθεί παλαιωμένη, πρέπει να αντικατασταθούν άμεσα οι σωληνώσεις για να αποτραπεί στο μέλλον οποιαδήποτε διαρροή. Το εξειδικευμένο μας συνεργείο θα αναλάβει την εκτίμηση της φθοράς και την εγκατάσταση σύγχρονων πλέον υδραυλικών συστημάτων.
  • Τότε πραγματοποιείτε η αποξήλωση όλων των παλιών σωληνώσεων και εγκαθίσταται νέο δίκτυο ύδρευσης με πίνακα υδροληψίας. Με τον πίνακα υδροληψίας σας δίνεται η δυνατότητα άμεσου χειρισμού και αυτονομίας των λειτουργιών του μπάνιου σας μέσω των διακοπτών που διαθέτει.

Έλεγχος των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων

Πραγματοποιούμε έλεγχο των γραμμών του μπάνιου και αντικαθιστούμε βάση του νέου σχεδίου σας. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για τους διακόπτες είναι της εταιρείας Legrand και διατίθενται σε άσπρο χρώμα.

Για την διευκόλυνση του πελάτη μας παρέχουμε την δημιουργία σχεδίου 3D του μπάνιου με σκοπό την βέλτιστη αποτύπωση της εικόνας πριν την υλοποίηση του.

Στο τέλος των εργασιών δίδεται 5ετης εγγύηση καλής λειτουργίας.

Τα είδη υγιεινής

Στην KCR θεωρούμε αδιαπραγμάτευτη την λειτουργικότητα σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική, έτσι χρησιμοποιούμε είδη υγιεινής που να ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη, που επιθυμεί να διαθέτει ένα μπάνιο με έξυπνο design, φινέτσα και θετική ατμόσφαιρα. Για τους λόγους αυτούς προμηθευόμαστε και χρησιμοποιούμε πλακίδια Ιταλικής και Ισπανικής προέλευσης Α΄ κατηγορίας.

  • Η λεκάνη του μπάνιου είναι ocean της Ideal standard.
  • Έπιπλο μπάνιου με πάγκο, νιπτήρα, πολυτελή αξεσουάρ, ντουζιέρα με καμπίνα της Ideal standard και την δυνατότητα τοποθέτησης μπανιέρας.
  • Οι κομψές μπαταρίες μικτηκές (νιπτήρας-λουτρό) είναι της εταιρείας Crohe.
  • Επιπλέον τους χρωματισμούς των πλακιδίων και των επίπλων τους επιλέγετε εσείς σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Γιατί να επιλέξω την εταιρεία KCR για την ανακαίνιση του μπάνιου μου;

Επιλέγοντας την εταιρεία KCR να αναλάβει την ανακαίνιση του μπάνιου σας, στοχεύουμε μαζί στην ανανέωση του, δίνοντας σας εύχρηστες ιδέες, διαθέτοντας τα πλέον σύγχρονα υλικά ανακατασκευής.

Η εμπειρία και το ασυναγώνιστο πνεύμα μας για την παράδοση ενός έργου που θα σας αφήσει το λιγότερο ικανοποιημένους, είναι ο τελικός μας στόχος.

Η εταιρεία μας προσφέρει την δυνατότητα για μία ολιστική προσέγγιση στο ζήτημα της ανακαίνισης μπάνιου. Παρέχοντας ποιοτικά και επώνυμα υλικά θέτοντας ως αρχή πως το μπάνιο δεν είναι μόνο ένας χώρος υγιεινής, αλλά και ένα περιβάλλον που μπορεί να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε ερώτηση που τυχόν έχετε ή επισκεφθείτε τα γραφεία μας ώστε να συζητήσουμε από κοντά κάθε μία από τις απαιτήσεις σας.